Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve kolaylık bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı bir pusattır. Yangın anında yangın kaçış holüne sahih oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler dide önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Binanın sınırlı bölümlerini veya kâffesinı muhasır yangınlarda yangın baplardan kaçış olanakı tanıyan yangın merdivenleri bugüne kadar birşunca kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Birsonsuz şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara nazaran Yangın çıkış kapısı istanbul üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page